Fillimi

 

MIRE SE ERDHET 
 " Uji është burimi kryesor për të gjithë njerëzit. Te gjithë kanë përgjegjësi për ruajtjen e këtij burimi. Uji është i domosdoshëm për të gjitha krijesat, pa ujë jeta është e pa mundur. Moto e jona është që të gjithë konsumatorëve tanë të ju sjellim kualitetin më të mirë të ujit ".
 
Shërbimet Dokumente Linqe
  Prodhimi i ujit
  Distribuimi
  Mirëmbajtja
  Marrëdhënia me konsumatorë
  Tarifat
  Formular 
  Pasqyra financiare 
  Raporte 
  Rregullore 
  Tender 
  Vendimet e qeverise 
  Kuvendi i Kosovës 
  Portali qeveritar 
  Regullatori i ujrave 

 LAJMET
THIRRJE PER RI-PROGRAMIM DHE PAGESA TE BORXHEVE
KRU"Radoniqi" ju bene thirrje konsumatorve te vete per te paguar borxhet apo te hyne ne mundsin e RI-Programimit .

Postuar me:: 2014-04-23

NJOFTIM PER PAGESA NE PIKA MOBILE TE SHITJES
KRU "RADONIQI " NGA TANI KA SIGURUAR EDHE PIKA MOBILE TE SHITJES DHE PUNE NE DY NDRRIME NE PIKA STATIKE .

Postuar me:: 2014-04-04

APEL PER KONSUMATOR DHE NJOFTON TE GJITHE
KRU "Radoniqi" apelon te konsumatoret qe te mos keqperdorin ujen dhe te kursejn shpenzimet e pa nevoshme, Paralajmron masa ndeshkimore .

Postuar me:: 2014-04-01

 

1
KONTAKTI
 
  1  
1
 


 
 
Kontakto me email
 
1
1
 

 Webmail   Radoniqi © 2009  Dizajnuar nga ATI-KOS